Betaalmogelijkheden

Kralengroothandel is een onderdeel van Jillies, u schrijft uw betaling rechtstreeks op de bankrekening van Jillies. Dit ziet u dan ook op uw afschriften terug.

Kralengroothandel kent diverse mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling, aan het einde van uw bestelproces kunt u een van de volgende betaalmogelijkheden kiezen:

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

PAYPAL

U kunt uw bestelling ook eventueel met PAYPAL betalen nadat wij u een PAYPAl betaalverzoek hebben gestuurd.
Als u met PAYPAl wenst te betalen kiest u tijdens het afrekenen voor de betaalwijze Vooraf overmaken, wij zullen u dan aansluitend een nieuwe factuur en een PAYPAL betaal verzoek sturen.

BANCONTACT/MISTERCASH

Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België.
Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. U kunt uw aankoop direct betalen in een voor u vertrouwde bankomgeving.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een van origine Duitse betaalmethode. Alle Duitse klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van SOFORT Banking.

VOORAF OVERMAKEN/BANKOVERSCHRIJVING

U kunt het totaalbedrag overmaken naar Jillies, rek. nr. IBAN NL23 RABO0192336673.
Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling! Zodra uw betaling is ontvangen versturen wij uw bestelling.

WINKELVERKOOP, CONTANT OF PINNEN

U kunt uw bestelling in de webwinkel klaarzetten of u komt langs om uw producten uit te zoeken.
Aansluitend kunt u bij de kassa afrekenen. Dit kan met contanten of met de pinautomaat.